De vleugels logo

In de Vleugels werken momenteel 500 medewerkers. De grootste groep medewerkers behoort tot de zorggebonden jobs : van leefgroepsbegeleider, medewerker nachtdienst tot paramedicus en dokter.
De andere jobs in de Vleugels vind je in administratieve diensten, wasserij, technische dienst, grootkeuken en centrale poetsdienst.

http://www.devleugels.be/nl

Voor onze actieve nachtdienst zijn we op zoek naar een begeleider of een verpleegkundige in een 3/4-statuut, 28,5 uren per week.

Samen met de collega begeleiders en verpleegkundigen van de nachtdienst sta je in voor de nachtzorg en de permanentie voor onze cliënten van het zorgcentrum. Daarbij wordt gebruik gemaakt van digitale middelen om de veiligheid van onze cliënten te verzekeren (afluistersysteem, camerabewaking, raam- en deurdetectie, ...).

Als verpleegkundige voer je een aantal extra medische handelingen uit.

Wat wordt er van jou verwacht?

We zijn op zoek naar een enthousiaste nachtbegeleider die zelfstandig kan werken en het hart op de juiste plaats heeft voor onze cliënten.

Je bent een teamspeler die op een open manier met de collega's communiceert.

Je hebt geen schrik om je 's nachts te verplaatsen, op ons domein van 5 hectare, tussen de verschillende gebouwen.

Respect, hartelijkheid, kwaliteitsvol werken, verantwoordelijkheid opnemen en positieve communicatie zijn waarden die nauw aansluiten bij jouw persoonlijkheid.

gewenste ervaring

één tot drie jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Je komt terecht in een aangename werkomgeving met één voor één gemotiveerde collega's.

Je krijgt veel leerkansen.

Verloning volgens PC 319.

Download bijlage(s)