In de Vleugels werken momenteel 500 medewerkers. De grootste groep medewerkers behoort tot de zorggebonden jobs : van leefgroepsbegeleider, medewerker nachtdienst tot paramedicus en dokter.
De andere jobs in de Vleugels vind je in administratieve diensten, wasserij, technische dienst, grootkeuken en centrale poetsdienst.

http://www.devleugels.be/nl

Op zoek naar een Logistiek medewerker

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze logistieke diensten :

  • in onze wasserij
  • in de poetsdienst
  • als huishoudster in één van onze leefgroepen
  • in de grootkeuken

Steek je graag de handen uit de mouwen, en heb je een hart voor mensen met een beperking, dan is deze job misschien wel iets voor jou.
Het betreft deeltijdse jobs in vervangingscontracten en jobs met bepaalde duur.  Na goeie evaluatie krijg je de kans om mee te solliciteren voor een vaste tewerkstelling. 

Wat wordt er van jou verwacht?

Je kunt je vinden in onze kernwaarden respect, hartelijkheid, positieve communicatie, verantwoordelijkheid en kwaliteitsvol werken.
Je hebt zin voor orde en netheid, je kan zelfstandig werken, je kan je werk organiseren,...  Dit zijn enkele belangrijke competenties die we verwachten.

gewenste ervaring

niet van belang

Wat bieden wij jou aan?

Verloning volgens de barema's geldend voor PC 319.01
Je werkt in de dynamische organisatie, die het bieden van kwaliteitsvolle zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking voorop stelt.
Je werkt samen in teamverband voor dezelfde doelstellingen. 

Download bijlage(s)